Jaonang Tharua (TH)

Roepnaam: Jenna

Geboortedatum: 24 juni 2004

Dermoid Sinus vrij

Stamboom: Pedigree Database trdclub.net

Jenna was onze tweede pup die uit Thailand was gekomen. En ze kwam in augustus, wat een betere periode is voor een pup met zo kort haar uit een tropisch land. Jenna was, toen ze arriveerde erg mager geworden, maar dat had ze er zo weer bij gegeten. Ze was van meet af aan een vrolijk, open beestje en vlug als water.

Jenna was er eentje van de ouwe stempel. Dat wil zeggen dat ze redelijk moeilijk was naar andere honden; ze accepteerden maar weinig van andere honden. Toen Indie erbij kwam hebben ze eerst een keertje gevochten waarna Jenna even aan een riem vast lag in huis. Toen ze op een gegeven moment kwispelend tegenover elkaar stonden, neus aan neus, heb ik haar losgelaten waarna ze heel veel hebben gespeeld. Totdat Indie volwassen werd. Daarna was hij doorgaans de baas, maar dat accpeteerde ze maar moeilijk wat dan ook wel eens tot botsingen leidde. Toch waren ze dol op elkaar. Als ze even uit ekaar waren geweest, begroetten ze elkaar echt en toen Jenna er niet meer was heeft Indie daar veel moeite mee gehad.

Kort nadat Jenna 9 jaar was geworden hebben we haar moeten laten gaan. Ze heeft altijd een wat moeilijke huid gehad en dat resulteerde uiteindelijk in tumoren. We hadden graag nog wat langer van haar genoten...