Than-Hin-Liknight of Tawan Namfah (TH)

Roepnaam: Indie

Geboortedatum: 3 september 2005

Dermoid Sinus vrij

Stamboom: Pedigree Database trdclub.net

Indie is ook uit Thailand naar ons gekomen. Hij is door dezelfde persoon gezocht, gevonden en meegenomen als Jenna. We hadden gevraagd om een echt zwarte reu en dat hebben we gekregen ook! Indie was de eerste die binnen de strengere rabies vaccinatieregels viel. Wat betekende dat we lang moesten wachten tot hij Thailand uit mocht en Nederland in, maar na 5 maanden was het eindelijk zover.

De eerste periode had Indie het wat moeilijk omdat hij niet zo uitgebreid gesocialiseerd was in Thailand. Uiteindelijk was Indie een rustige, stabiele reu. Niet een bijzonder moeilijke hond naar andere honden, maar wel zelfzeker. Vreemde mensen moest hij altijd even aan wennen, maar ook dat liep gewoonlijk zonder problemen. Naar de mensen die hij goed kende was het een lieve, aanhankelijke hond. Kon heerlijk onderuit gezakt tegen je aanhangen op de bank en was altijd graag in de buurt. Lag hij ergens anders te slapen kwam hij zo nu en dan even kijken of we er nog waren. Lopen was z'n lust en z'n leven! Ging je je schoenen aantrekken; liep hij al om je heen te dansen en piepen van blijdschap. Indie is pas toen hij 10 jaar was vader geworden. We hadden even de vrees dat het te laat zou zijn, maar hij had snel genoeg door hoe het moest en het is hem gelukt ook! 

Niet lang nadat hij vader was geworden bleek Indie te ziek te zijn geworden inmiddels en hebben we hem moeten laten gaan. We missen hem enorm en dat zal nog wel even zo blijven, maar we zijn wel ontzettend blij dat hij in ons leven is geweest.